Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Cea de-a XIX-a ediție Fuckup Nights Bucharest va avea loc pe 20 noiembrie!

Mihai Panfil - fondator Origo Coffee, Gina Matei - Leadership Coach și cofondator al Performant Company, Gabriel Diaconu - Medic Psihiatru și Matei Stănculescu - Psihoterapeut și cofondator al Centrului Eka, împărtășesc obstacolele și eșecurile profesionale care le-au remodelat definiția succesului, la cea de-a XIX-a ediție Fuckup Nights Bucharest (FUN). 

Evenimentul va avea loc la Stup luni, 20 noiembrie, începând cu ora 18:30. Participarea este gratuită și se poate face prin înscriere pe platforma Stup, în limita locurilor disponibile. 

www.fonduri-structurale.ro este partener al Fuckup Nights Bucharest.

Într-o lume în care succesul pare singura monedă de schimb, Fuckup Nights Bucharest explorează fațeta mai puțin strălucitoare, dar esențială a progresului: eșecul. 

FUN XIX invită patru oameni de succes, care îmbrățișează eșecul ca pe o oportunitate de creștere și dezvoltare. Mihai Panfil, Gina Matei, Gabriel Diaconu și Matei Stănculescu vor vorbi deschis despre cum au transformat impasul într-un avantaj, redefinind astfel eșecul ca un element fundamental în călătoria profesională. Fiecare discuție se va încheia cu o sesiune interactivă, oferind posibilitatea celor prezenți să intre într-un dialog deschis cu vorbitorii despre lecțiile eșecului. 

Moderatoarea evenimentului este jurnalista de radio și televiziune Julia Nagy.

Fuckup Nights Bucharest face parte din seria de evenimente care au loc la nivel global, în 215 de orașe din 62 de țări din întreaga lume. Evenimentele schimbă paradigma cu privire la eșecul profesional și se adresează, în egală măsură, micilor și marilor antreprenori, celor care lucrează în corporații, liber-profesioniștilor și studenților.

Câteva dintre edițiile anterioare Fuckup Nights Bucharest sunt surprinse aici: Vol I, Vol II, Vol III, Vol VI, Vol X.

Detalii despre eveniment sunt disponibile pe Facebook

Vizualizări: 243