Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Manualul Beneficiarului privind implementarea proiectelor PCIDIF 2021-2027, în consultare publică

Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Creștere Inteligentă, Digitalizare și Instrumente Financiare a publicat luni, 13 noiembrie 2023, în consulare Manualul Beneficiarului privind implementarea proiectelor – Programul Creștere Inteligentă, Digitalizare și Instrumente Financiare 2021-2027 – ediția I

Manualul Beneficiarului reprezintă un material de informare tehnică a beneficiarilor Programului Creștere Inteligentă, Digitalizare și Instrumente Financiare, ce se constituie ca un suport informativ pentru implementarea proiectelor finanțate prin intermediul acestui program.

A fost elaborat potrivit art. 16 alin. (2) din OUG nr. 23/2023 privind instituirea unor măsuri de simplificare şi digitalizare pentru gestionarea fondurilor europene aferente Politicii de coeziune 2021-2027.

Scopul acestui manual este de a facilita înțelegerea unitară a procesului de implementare a proiectelor finanțate prin Programul Creștere Inteligentă, Digitalizare și Instrumente Financiare, de a familiariza Beneficiarii proiectelor finanțate cu cerințele, regulile și recomandările de bază pentru implementarea proiectului.

De asemenea, manualul prezintă modul în care beneficiarul va asigura implementarea proiectului aprobat în conformitate cu ghidurile solicitantului.

Recomandările de clarificare sau completare se pot trimite până la data de 23.11.2023, la adresa secretariat.pocidif@mfe.gov.ro.

Descarcă documentul

Sursa: MIPE

Vizualizări: 347