Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

UPDATE: PEO & PIDS - Schemele de ajutor de minimis pentru înființarea întreprinderilor sociale au fost publicate în Monitorul Oficial!

Miercuri, 8 noiembrie 2023, a fost publicat în Monitorul Oficial Ordinul privind aprobarea schemei de ajutor de minimis „Sprijin pentru înființarea de întreprinderi sociale în mediul rural“, aferentă Programului Incluziune și demnitate socială, prioritate: P03. Protejarea dreptului la demnitate socială, obiectiv specific: ESO4.1. Îmbunătățirea accesului la piața muncii și măsuri de activare pentru toate persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, în special pentru tineri, îndeosebi prin implementarea Garanției pentru tineret, pentru șomerii de lungă durată și grupurile defavorizate de pe piața muncii și pentru persoanele inactive, precum și prin promovarea desfășurării de activități independente și a economiei sociale (FSE+), acțiunea 3.2.

Descarcă documentul

UPDATE: Similar, tot astăzi a fost publicat în Monitorul Oficial și ordinul care aprobă schema pereche „Sprijin pentru înființarea de întreprinderi sociale în mediul urban”, aferentă Programului Educație și Ocupare.

Descarcă documentul

Sursa: Monitorul Oficial

Vizualizări: 1432