Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Înscrieri deschise pentru Programul Power Station+ | Școli creative!

Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara a lansat un nou program de finanțare: Power Station+ | Școli creative, cu scopul de a dezvolta competențele profesioniștilor din educație, de a integra arta în școli și de a adapta spațiul școlar pentru a stimula creativitatea.

Pot aplica la acest program de finanțare persoanele fizice autorizate, întreprinderile individuale sau familiale, societățile comerciale sau persoanele juridice de drept privat ori public, cu excepția persoanelor juridice de drept public aflate în subordinea Consiliului Local al Municipiului Timișoara, aceștia putând fi doar parteneri, nu aplicanți. 

Bugetul disponibil este de 2.000.000 de lei.

Prin finanțările acordate se urmărește dezvoltarea parteneriatelor și rețelelor culturale în școli, dar și între școli și organizații culturale la nivel local și regional. Proiectele vor consolida practicile care aduc educația prin cultură mai aproape de copii și adolescenți și vor redefini locul unde se învață, prin adaptarea spațiilor fizice din instituțiile de învățământ și prin explorarea spațiilor culturale, inclusiv spațiului public, ca resurse educaționale.

Termenul limită pentru înscrierea proiectelor este 4 decembrie 2023.

Pentru mai multe detalii puteți accesa rubrica noastră alte finanțări.

Ana-Maria Apetrei,

www.fonduri-structurale.ro

Sursa: Centrul de Proiecte Timișoara

Vizualizări: 221