Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Începând cu 14 noiembrie se pot depune proiecte în cadrul schemei de ajutor de minimis pentru creșterea competitivității produselor industriale - sesiunea IV

Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului (MEAT) a anunțat că, începând de marți, 14 noiembrie 2023, se deschide a patra sesiune de depunere a cererilor de  finanțare în baza schemei de ajutor de minimis „Sprijin acordat pentru implementarea Programului de creştere a competitivităţii produselor industriale”.

Schema de ajutor de minimis se adresează întreprinderilor, inclusiv societăţilor cooperative, care activează în sectoarele industriei prelucrătoare şi al recuperării materialelor precum şi entităţilor din infrastructura pentru evaluarea conformităţii produselor industriale, asociaţiilor profesionale şi patronatelor de ramură.

Bugetul alocat este de 30 de milioane lei, din care au fost contractați 7.247.394 lei în sesiunile anterioare. În cadrul proiectelor contractate se pot efectua plăți până  la data de 31 decembrie 2027.

Sesiunea are o durată de 30 zile calendaristice și este cuprinsă în perioada 14 noiembrie – 13 decembrie 2023.

Cererile de finanțare, însoțite de documentele aferente Ghidului solicitantului se transmit la Registratura Ministerului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, Calea Victoriei nr.152, sector 1, București, menționându-se pe plic „Direcția Politici Industriale și Finanțări pentru Industrie – Programul de creştere a competitivităţii produselor industriale”, în intervalul orar: 8.30 – 17.00 de luni până joi și 8.30 – 14.30 vineri.

Orice solicitări pentru eventuale clarificări suplimentare referitoare la prevederile acestei scheme de ajutor de minimis pot fi transmise la adresa de e-mail: schema.compet@economie.gov.ro sau politici_industriale@economie.gov.ro

Pentru mai multe informații puteți consulta rubrica noastră alte finanțări

Ana-Maria Apetrei, 

www.fonduri-structurale.ro

Sursă: MEAT

Vizualizări: 1103