Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Studiul potentialului de energie din surse regenerabile la nivelul judetului Timis

Luni, 17 noiembrie 2008, Primaria orasului Jimbolia a organizat seminarul de lansare a proiectului „Studiul potentialului de energie din surse regenerabile la nivelul judetului Timis”, proiect finantat în cadrul Programului România-Ungaria, Phare CBC 2006.

Proiectul are ca scop realizarea studiului potentialului de energie din surse regenerabile în judetul Timis, permitând astfel realizarea unei strategii energetice a judetului si facilitarea aplicarii principiilor Directivei Europene nr.77 privind promovarea energiei produse din surse regenerabile. Proiectul urmareste de asemenea îmbunatatirea nivelului de promovare si valorificare a potentialului de energie din surse regenerabile si încurajarea accesului investitorilor pe aceasta piata.

Principalele rezultate asteptate în urma derularii proiectului sunt identificarea resurselor regenerabile de energie la nivelul judetului Timis, stabilirea potentialului energetic teoretic din surse regenerabile si stabilirea potentialului energetic tehnic, care sa tina seama de performanta tehnologiilor de conversie.

Date suplimentare despre proiect: Lucia PATRUICA - manager proiect, tel: 0256-494 131, fax: 0256-494 596, E-mail: lucia.patruica@adetim.ro.

Sursa: MDLPL

Vizualizări: 97