Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Start ONG: Două zile până la următoarea rundă de înscriere a proiectelor

Au mai rămas doar 2 zile până la lansarea unui nou apel al programului Start ONG, cel mai simplificat mecanism de finanțare dedicat organizațiilor non-guvernamentale mici, instituțiilor publice și grupurilor informale/de inițiativă din România, finanțat de Kaufland Romania și implementat de Asociația Act for Tomorrow.

Apelul cu numărul 9 se va deschide pe 1 noiembrie 2023, începând cu ora 9:00. Până la ora respectivă, formularul de depunere nu poate fi accesat, dar câmpurile din acesta se regăsesc în regulamentul programului.

Programul oferă finanțări ONG-urilor mici sau recent înființate, din întreaga țară, instituțiilor de învățământ preuniversitar (grădinițe, școli, licee/colegii, centre de copii/bătrâni, cantine sociale publice, care au personalitate juridică proprie), dar și grupurilor informale/de inițiativă.

500.000 de euro sunt disponibili în cadrul ediției Start ONG din 2023, pentru dezvoltarea și implementarea de proiecte comunitare în domeniile educație, sănătate, social, mediu și cultură.

Sursa: Facebook Start ONG

Vizualizări: 688