Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Oportunitate de finanțare pentru IMM-urile active în domeniile e-sănătate și digitalizare în sănătate

DESIRE Eurocluster (Development of E-Health Solutions Improving Resilience in Europe) a lansat un apel dedicat întreprinderilor active în domeniile e-sănătate și digitalizare în sănătate.

Solicitanți eligibili: IMM-uri sau consorții compuse din maximum două IMM-uri, sau un IMM și o altă entitate juridică. 

Apelul oferă finanțare care să sprijine întreprinderile din aceste domenii să-și crească reziliența și să facă pașii necesari pentru tranziția verde și digitală. Apelul este dedicat proiectelor care abordează cel puțin una dintre următoarele provocări din sectorul sănătății:

  • inovații de produs pentru a reduce dependența de tehnologii în lanțurile valorice ale Euroclusters, în scopul de a introduce pe piață produse sau servicii noi pentru firmele din domeniul sănătății;
  • inovații în procesele de afaceri în domeniul e-sănătate care vizează adoptarea de tehnologii care ajută IMM-urile să îndeplinească cu succes cerințele privind tranziția verde și digitală;
  • internaționalizarea IMM-urilor către țări terțe, cu soluții pentru sectorul sănătății.

Finanțarea DESIRE acoperă 50% din toate costurile proiectului. Fiecare solicitant va avea o contribuție de cel puțin 50%. Finanțarea va fi repartizată după cum urmează:

  • de la 10.000 Euro până la 20.000 Euro – finanțare directă în numerar;
  • 10.000 Euro, în tichete de servicii concepute ca pachet de servicii, furnizate de unul sau mai mulți furnizori externi.

Pentru mai multe detalii puteți accesa rubrica noastră alte finanțări.

Ana-Maria Apetrei,

www.fonduri-structurale.ro

Sursa: ADR Centru

Vizualizări: 491