Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Campanie media pentru programele de cooperare teritoriala internationala

În calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operational Comun de Cooperare în Bazinul Marii Negre, Programul Operational Comun Romania – Ucraina – Moldova 2007 - 2013, Programul IPA de Cooperare Transfrontaliera Romania – Serbia si Programul de Cooperare Transfrontaliera Romania - Bulgaria 2007 – 2013, Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor deruleaza, în perioada noiembrie - decembrie 2008, o campanie media de constientizare a publicului larg cu privire la existenta si oportunitatile de finantare oferite de aceste programe.

Prin programul PHARE Coeziune economica si sociala, MDLPL a produs patru spoturi radio/tv pentru care s-a obtinut statutul de campanie sociala, atestat prin Decizia CNA nr. 2083/20.02.2008.

Campania media vizeaza statiile radio-tv din judetele în care potentialii beneficiari pot depune proiecte pentru aceste programe – la nivel local si Radio Romania/Televiziunea Romana - la nivel national, partenerii nostri acceptand sa difuzeze în regim gratuit si în afara spatiului publicitar spoturile aferente fiecarui program.

Invitatiei noastre au raspuns: 13 posturi de televiziune si 7 posturi de radio.

De mentionat faptul ca pentru Programul Operational Comun Romania – Ucraina – Moldova 2007 - 2013, responsabile pentru încheierea protocoalelor de parteneriat au fost Biroul Regional pentru Cooperare Transfrontaliera Suceava si Biroul Regional pentru Cooperare Transfrontaliera Iasi, persoane de contact: Alina Dobos ( BRCT Suceava ) si Sebastian Costea ( BRCT Iasi ).

Sursa: MDLPL

Vizualizări: 107