Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

consolid8 festival: Înscrieri deschise pentru hackathonul dedicat inovării sociale și tehnologiilor verzi

consolid8 festival, primul eveniment din România dedicat tehnologiilor verzi și dezvoltării urbane durabile, organizează în perioada 22-24 septembrie 2023 un hackathon în limba engleză dedicat inovării sociale și tehnologiilor verzi. Consolid8 Festival aduce conceptele sustenabile mai aproape de oameni și afaceri, facilitează accesul la educație, informare și soluții verzi, fapt pentru care biletele la eveniment vor fi gratuite în limita locurilor disponibile.

Tinerii programatori, ingineri, pasionați de marketing, copywriteri, specialiști în vânzări, manageri de proiect, profesori, studenți sau liceeni sunt invitați să participe cu propunerea de a gândi produse tehnologice care ne pot îmbunătăți viața, inclusiv soluții de inovare socială.

Cei interesați în a-și pune în aplicare abilitățile și de a crea produse inovatoare au șansa de a câștiga 1000 de euro per echipă, dar și alte premii oferite de sponsorii festivalului.

Hackathonul permite participarea atât individual, cât și în echipe de maximum patru persoane. Cei care se înscriu individual își pot găsi locul într-o echipă, dacă doresc, după prezentarea ideii la începutul evenimentului. Înscrierile se pot face până pe 10 septembrie 2023, accesând linkul: https://lp.constantcontactpages.com/sv/dJfPjtY/consolid8hackathon 

În cadrul hackathonului vor exista ședințe de mentorat individuale, dar și sesiuni de training care să sprijine echipele să își dezvolte pitchurile pe care le vor prezenta în fața unui juriu internațional.

Pentru mai multe informații referitoare la hackathon click aici.

Despre consolid8 Festival: consolid8 Festival este o inițiativă susținută de mai mulți antreprenori și organizații ce cred în sustenabilitate și susțin diferite proiecte de inovare socială, având ca scop promovarea unui viitor verde și dezvoltarea urbană durabilă.

Pentru orice întrebări suplimentare sau pentru solicitări de interviuri cu speakerii invitați, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: contact@consolid8.ro

Vizualizări: 176