Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Fuckup Nights continua seria edițiilor din 2023

Octavian Vucmanovici - CEO Vifrana, Vlad Hâncu - cofondator Shoteria, Anca Gheorghe - head of business DIUD și Andrei Dunuță - fondator „Arta de a NU vinde”  vor împărtăși obstacolele și eșecurile profesionale care le-au marcat cariera, la cea de-a XVIII-a ediție Fuckup Nights (FUN) Bucharest.  Aceștia vor vorbi deschis despre experiențele provocatoare care le-au influențat activitatea profesională, oferind perspective noi de înțelegere a eșecului profesional ca element esențial în drumul către succes. 

Evenimentul va avea loc la Stup joi, 24 august, începând cu ora 18:30. Participarea este gratuită și se poate face prin înscriere pe platforma Stup, în limita locurilor disponibile. 

Fuckup Nights schimbă narativa cu privire la eșecurile și erorile profesionale și stimulează creativitatea pentru a găsi soluții noi în momentele de cumpănă din carierele noastre. 

FUN XVIII invită patru oameni de succes din diverse domenii de activitate, care au reușit să transforme erorile profesionale într-o ocazie de învățare. Fiecare discuție se va încheia cu o sesiune de Q&A, unde cei prezenți vor putea afla mai multe despre experiențele și viziunea invitaților.   

„Elementul cheie într-o carieră de succes este acea cunoaștere pe care o căpătăm cel mai adesea prin greșeli și obstacole. Eșecul profesional ne poate ajuta să găsim direcția potrivită, dezvăluindu-ne lucrurile într-o lumină nouă. Evenimentele Fuckup Nights demistifică eșecul profesional cu ajutorul invitaților noștri – oameni de succes care au îmbrățișat, fiecare în felul său, dificultățile - și ne arată că orice greșeală poate fi un catalizator pentru creștere și dezvoltare”, spune Diana Iosu, organizator Fuckup Nights Bucharest. 

Moderatoarea evenimentului este jurnalista de radio și televiziune Julia Nagy.

Fuckup Nights Bucharest face parte din seria de evenimente care au loc la nivel global, în 215 de orașe din 62 de țări din întreaga lume. Evenimentele schimbă paradigma cu privire la eșecul profesional și se adresează, în egală măsură, micilor și marilor antreprenori, celor care lucrează în corporații, liber-profesioniștilor și studenților.

www.fonduri-structurale.ro este partener oficial al evenimentului.

***

Câteva dintre edițiile anterioare Fuckup Nights Bucharest sunt surprinse aici: Vol I, Vol II, Vol III, Vol VI, Vol X.

Detalii despre eveniment sunt disponibile pe Facebook.

Vizualizări: 197