Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

PNRR: Rezultatele etapei de verificare a conformității administrative a dosarelor depuse în cadrul procedurii de selecție a partenerilor din proiectul „Competențe în tehnologii avansate pentru IMM-uri”

Autoritatea pentru Digitalizarea României (ADR) a publicat ieri, 2 august 2023, rezultatele evaluării conformității administrative a dosarelor depuse în contextul desfășurării procedurii de selecție a partenerilor în cadrul proiectului  „Competențe în tehnologii avansate pentru IMM-uri”, finanțat din Planul Național de Redresare și Reziliență, Componenta 7 „Transformare digitală”, Operațiunea D. „Competențe digitale, capital uman și utilizarea internetului”, Investiția I19.

Depunerea candidaturilor a avut loc în perioada 9 mai 2023 – 16 iulie 2023. Potrivit comunicatului oficial, numărul total al aplicațiilor a fost de 26. Procedura de selecție a partenerilor a debutat cu etapa de verificare a conformității administrative a dosarelor depuse. În cadrul acestei etape, au fost verificate toate documentele solicitate la secțiunea 7 din Metodologia de selecție a partenerilor (revizia 2).

Astfel, rezultatele procesului de verificare a conformității administrative a dosarelor depuse se regăsesc aici.

Candidații respinși pot depune contestații în termen de maxim 3 zile lucrătoare de la data publicării rezultatelor, la adresa de e-mail secretariat.competente@adr.gov.ro.

Rezultatele după analizarea contestațiilor vor fi publicate pe site-ul www.adr.gov.ro în termen de 5 zile lucrătoare de la data soluționării acestora.

Aplicațiile declarate admise ca urmare a verificării conformității administrative vor trece în etapa de evaluare tehnică. Evaluarea tehnică a dosarelor depuse se va realiza în conformitate cu grila de evaluare din cadrul Metodologiei de selecție parteneri. Vor fi declarați admiși toți candidații care întrunesc un punctaj egal cu sau mai mare de 70 de puncte. Vor fi declarați respinși candidații care întrunesc mai puțin de 70 de puncte.

Sursa: Autoritatea pentru Digitalizarea României

Vizualizări: 645