Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri
Techsylvania: Explicăm oportunitățile de finanțare pentru digitalizare și creșterea afacerilor într-un nou webinar!

Techsylvania: Explicăm oportunitățile de finanțare pentru digitalizare și creșterea afacerilor într-un nou webinar!

fonduri-structurale.ro organizează un nou eveniment satelit Techsylvania. Mâine, 6 iunie 2023, de la ora 16.00, ne întâlnim într-un webinar în care vom discuta despre oportunitățile de finanțare nerambursabilă dedicate digitalizării și creșterii afacerilor, în special în Regiunea Nord-Vest.

În acest an se lansează primele apeluri de proiecte în cadrul noii perioade financiare (2021 - 2027), iar finanțările vor fi gestionate la nivelul fiecărei regiuni. Și finanțările pentru inovare gestionate de Comisia Europeană prin European Innovation Council Accelerator trec prin schimbări importante. Explicăm noutățile pentru toți cei interesați în evenimentul nostru online.

Participarea este gratuită, însă este necesară înscrierea aici. Evenimentul va avea loc în limba engleză.

***

Încă din 2014, Conferința Techsylvania a fost locul în care oamenii vin să se inspire, să afle tot ce este nou în materie de tehnologie și să învețe de la cele mai strălucite minți. De la prezentarea de idei inovatoare până la dezbaterea unora dintre cele mai importante probleme care apar atunci când afacerea întâlnește tehnologia, scena Conferinței Techsylvania reprezintă nucleul mișcării comunității.

Din 2019, Fonduri-structurale.ro a fost partener al evenimentului și a sprijinit identificarea de start-up-uri promițătoare în competiția Start-up Avalanche din cadrul Techsylvania, iar din 2020 organizăm evenimente satelit.

Vizualizări: 563