Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Sesiuni de informare privind apelul de proiecte pentru promovarea egalității și luptei împotriva rasismului, xenofobiei și discriminării

Rețeaua punctelor naționale de contact pentru Programul Cetățeni, Egalitate, Drepturi și Valori (CERV) organizează în cadrul CERV Citizens`Forum 2 sesiuni destinate apelului de proiecte pentru promovarea egalității și lupta împotriva rasismului, xenofobiei și discriminării (CERV-2023-EQUAL), în zilele de 1 și 6 iunie 2023, între orele 11.00 - 13.00.

CERV Citizens`Forum își propune prin evenimentele sale să ofere organizațiilor, asociațiilor, autorităților publice și altor entități interesate șansa de a elabora/dezvolta/implementa împreună proiecte în cadrul Programului CERV.

În ambele zile va fi prezentat apelul de proiecte CERV-2023-EQUAL, iar participanții la evenimente vor avea ocazia să afle mai multe informații despre oportunitățile de finanțare și vor fi create oportunități pentru schimb de idei și experiențe cu comunitatea internațională, precum și pentru a căuta un proiect sau un partener pentru un proiect.

În cadrul CERV Citizens`Forum vor fi organizate ateliere, moderate de un reprezentant al punctelor de contact, la care părțile interesate pot alege liber să se alăture și să obțină informații sau să identifice parteneri.

Sesiunile vor fi organizate online și se vor desfășura în limba engleză. Înscrierea la eveniment este deschisă și poate fi realizată accesând linkul disponibil aici.

Link-ul de conectare va fi transmis ulterior persoanelor înscrise la eveniment.

Pentru mai multe detalii referitoare la acest apel click aici.

Sursa: Punctul de contact pentru Programul Cetățeni, Egalitate, Drepturi și Valori

Vizualizări: 90