Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri
Anunț începere proiect „Pensiune canină” - POC

Anunț începere proiect „Pensiune canină” - POC

SC APLI MAG SERV BETA SRL, în calitate de beneficiar al unei finantari accesate prin intermediul Actiunea 4.1.1. - Investiții în activitați productive din cadrul Programului Operational Competitivitate 2014-2020, anunta demararea proiectului Pensiune canina, proiect numar RUE 625, cod MySMIS 158125, in baza Contractului de Finantare 19/POC/411/AM din 24.11.2022 incheiat cu Ministerul Investitiilor si Proiectelor Europene in calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operational Competitivitate 2014-2020

Obiectiv general al proiectului/Scopul proiectului

Obiectivul general este acela de a reface capacitatea de rezilienta a firmei solicitante, diminuata in urma COVID-19 prin diversificarea activitatilor firmei solicitante, respectiv prin implementarea unei noi activitati de servicii, denumita generic “Pensiune canina”, care cuprinde activitati de cazare pentru câini, pisici si - eventual - alte animale de companie. Suplimentar, pe perioada cazarii se pot asigura si alte servicii adiacente din domeniul cosmeticii canine. Prin aceasta noua activitate, in urma implementarii proiectului, societatea aplicanta va fi in masura sa asigure intr-un spatiu adecvat, servicii de ingrijire a animalelor de companie (in special câini si pisici) pe perioada când stapânii lor nu pot sa aiba grija de ele (in general când sunt plecati din localitate, cum ar fi pe perioada concediilor sau in week-enduri). Ingrijirea presupune cazarea animalelor de companie intr-un spatiu salubru, hranirea lor in conformitate cu instructiunile primite de la proprietari si asigurarea unor servicii adiacente, cum ar fi plimbarea câinilor si servicii de cosmetica pentru câini si pisici, pe baza unui tarif. Aceste servicii vor fi asigurate in conditiile unui impact negativ cât mai scazut asupra mediului, prin utilizarea surselor de energie “verde” in functionarea pensiunii canine.

Obiective specifice

  1. dotarea cu echipamente specifice de cazare animale de companie (boxe individuale pentru cazare animale de companie, in special câini si pisici), cu conditii de asigurare a confortului animalelor, mai ales din punct de vedere al spatiului si temperaturii, cu respectarea conditiilor impuse de standardele ANSVSA in vigoare, prin compartimentarea specifica a unor containere care sunt amplasate intr-un mod specific pentru a rezulta un ansamblu de containere functional.
  2. dotarea cu echipamente specifice pentru eficientă energetică prin achizitionarea unui sistem de panouri fotovoltaice on-grid
  3. dotarea cu echipamente specifice necesare in cosmetica canina : vana pentru spalat câinii si boiler electric pentru incalzire apa.

Rezultate asteptate

  • O unitate de cazare unde detinatorii de animale de companie pot sa-si lase in siguranta animalele iubite pe perioada cât sunt plecati de acasa si nu pot avea grija de acestea, ca o activitate profitabila care se adauga la activitatile actuale ale firmei, crescându-i capacitatea de rezilienta.
  • Alimentarea pensiunii canine cu “energie verde”
  • Posibilitatea de a face baie la câini pentru a-i trimite curati in boxele lor dupa perioada de joaca din curte.

Valoarea totala a proiectului de investitii este de 702.038,77 RON, din care finantarea nerambursabila este de 650.883,73 RON (echivalent a 95% din valoarea totala eligibila aprobata, in cuantum de 685.140,77 RON)

Perioada de implementare a proiectului este 24.11.2022 …31.12.2023 la adresa Deva, str. Depozitelor, nr. 23 - jud. Hunedoara.

Proiect co-finanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Competitivitate 2014-2020.

Persoana de contact:

Goia Marius - Manager de proiect

Telefon : 0743144549

Email : aplisoft62@hotmail.com

[P]

Vizualizări: 1073