Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Listă de întrebări și răspunsuri și anexe actualizate pe apelul pe digitalizarea IMM-urilor prin PNRR

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene a publicat ieri, 17 mai 2023, o serie de informații și documente noi cu privire la apelul „Digitalizarea IMM-urilor – grant de până la 100.000 euro pe întreprindere care să sprijine IMM-urile în adoptarea tehnologiilor digitale”. Noutățile apar în contextul evenimentului de prezentare a apelului și ghidului consolidat desfășurat joi, 11 mai 2023.

Astfel, MIPE a publicat o listă de întrebări și răspunsuri cu privire la apelul de proiecte care poate fi accesată aici

De asemenea, conform comunicatului oficial, următoarele anexe se vor completa și depune în format PDF editabil: Anexa 6- Plan de afaceri, Anexa 7 – Declarație de angajament pentru solicitant (Model A), Declarația de eligibilitate (Model B) și Consimțământ privind prelucrarea datelor cu caracter personal (Model E).  Anexa 1- Formularul Cerere finanțare se poate depune atât în format PDF editabil cât și salvată ca PDF după completarea documentului în format word și semnată electronic. 

O altă noutătate este că a fost reactualizat îndrumarul privind îndeplinirea criteriilor de intensitate digitală, conform Indicelui economiei și societății digitale (DESI), ca urmare a implementării proiectului de digitalizare (minim 6 DESI), fiind oferite prin intermediul acestuia mai multe informații și criterii de realizare a celor 6 DESI.

Pentru a descărca documentele actualizate ale apelului, click aici

Sursa: MIPE

Vizualizări: 2093