Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

OUG privind implementarea proiectelor de infrastructură publică de sănătate cu finanțare din fonduri nerambursabile și din împrumuturi, în consultare publică

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene a lansat luni, 15 mai 2023, în consultare publică OUG privind unele măsuri pentru implementarea proiectelor de infrastructură publică de sănătate cu finanțare din fonduri externe nerambursabile în cadrul Programului Sănătate și din împrumuturi contractate cu Instituțiile Financiare Internaționale.

Potrivit notei de fundamentare, prezenta ordonanță de urgență reglementează măsurile necesare implementării proiectelor de infrastructură publică de sănătate cu finanțare din fonduri externe nerambursabile în cadrul Programului Sănătate și din împrumuturi contractate cu Instituțiile Financiare Internaționale, prin stabilirea unui cadrul necesar pentru metodologia și criteriile de selecție pentru proiectele de investiții publice pentru care urmează a se încheia contracte de finanțare în conformitate cu regulile de finanțare stabilite prin Ghidurile Solicitantului de către Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Sănătate.

Propunerile și observațiile referitoare la proiectul de act normativ supus dezbaterii pot fi transmise la adresa de e-mail cabinet.ps@mfe.gov.ro, în conformitate cu dispoziţiile art. 7 din Legea nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică.

Descarcă documentele

Sursa: MIPE

Vizualizări: 315