Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

AFIR: Digitalizarea accesării finanțărilor din zona montană

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, prin Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR), a încheiat protocolul de colaborare cu Agenția Națională a Zonei Montane (ANZM) prin care se stabilește implicarea experților AFIR pentru realizarea depunerii online a proiectelor gestionate de ANZM, prin intermediul sistemului informatic gestionat de AFIR. Acordul încheiat cu ANZM este valabil un an și se poate prelungi cu încă unul, dacă niciuna dintre părți nu solicită încetarea acestuia.

Potrivit comunicatului oficial, AFIR va sprijini în continuare dezvoltarea sistemului informatic al ANZM prin realizarea unui sistem funcțional integrat de date, a unui sistem de monitorizare a proiectelor finanțate de ANZM. De asemenea, având la bază experiența AFIR, Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale dorește implementarea la nivelul ANZM a modelului Business Process Management (BPM) care reprezintă practica proiectării, executării, monitorizării și optimizării proceselor de afaceri.

Părțile semnatare ale acestui acord vor organiza evenimente de informare atât în format online (videoconferințe), precum și în format fizic (întâlniri și workshop-uri tehnice) și alte acțiuni specifice pentru a facilita schimbul de experiență și de bune practici.

Sursa: AFIR

Vizualizări: 339