Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Mereu un pas inainte!

S.C. NET BRINEL S.A a implementat în perioada martie- septembrie 2008 proiectul cu finantare europeana “Mereu un pas înainte”. Finantarea a fost obtinuta în cadrul schemei de grant PHARE „Asistenta acordata IMM-urilor în scopul achizitionarii de servicii de consultanta în afaceri”, linia de buget RO/2005/17-553.04.01.03.02. Valoarea proiectului s-a ridicat la suma de 38.850 euro, din care 19.125 euro au reprezentat valoarea fondurilor PHARE, restul, în procent de 50,77% fiind contributia solicitantului.

În urma implementarii cu succes, proiectul si-a atins obiectivul general de crestere a competitivitatii firmei BRINEL prin: implementarea si certificarea, conform standardelor internationale, a sistemelor de management al mediului ISO/IEC 14001:2004 si management al securitatii informatiilor ISO/IEC 27001:2005, dar si îmbunatatirea abilitatilor de gestionare a timpului pentru top si middle management. S-au desfasurat sesiuni de consultanta si instruire pentru angajati în vederea implementarii celor 2 standarde si o sesiune de instruire în managementul timpului pentru eficientizarea fluxului de activitati în cadrul departamentelor.

BRINEL a ales sa investeasca în procese si oameni, cele mai importante elemente, pe care se cladeste succesul unei firme într-o economie dinamica.

Finalizarea proiectului „Mereu un pas înainte” a fost marcata de organizarea conferintei de diseminare a rezultatelor obtinute si a bunelor practici deprinse prin proiect, la Hotel Topaz, Cluj-Napoca. La conferinta au participat clienti si colaboratori ai firmei BRINEL.

Sursa: MDLPL

Vizualizări: 87