Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

fonduri-structurale.ro a lansat o platformă de informare pentru apelurile Comisiei pe ocupare & inovare socială!

fonduri-structurale.ro lansează fonduri-easi.ro, platformă dedicată componentei „Ocuparea forței de muncă și inovare socială” (EaSI) a Fondului social european Plus (FSE+).

Platforma oferă asistență și sprijin potențialilor beneficiari, publicului larg și părților interesate cu privire la oportunitățile de finanțare oferite de EaSI. Primele două apeluri lansate prin componenta EaSI 2021 - 2027 sunt deja detaliate pe platformă.

În secțiunea de evenimente veți regăsi cele mai noi informații referitoare la sesiuni de informare, webinarii sau alte evenimente relevante.

Pentru a fi la curent cu noutățile relative finanțărilor EaSI și cu evenimente de informare organizate de autorități naționale și/sau europene vă invităm să vă abonați la newsletterul fonduri-easi.ro

Context

În urma unui apel lansat de Comisia Europeană în 2021 privind sprijinirea înființării de puncte naționale de contact care să funcționeze în fiecare din statele membre pentru a promova componenta EaSI și rezultatele acesteia am fost selectați pentru a sprijini organizațiile interesate din România să acceseze finanțări disponibile prin EaSI.

Punctul de Contact Național pentru componenta „Ocuparea forței de muncă și inovare socială” (EaSI) a Fondului Social European Plus (FSE+) este operat de fonduri-structurale.ro cu sprijinul financiar al Uniunii Europene.

Pentru detalii, click aici.

Despre EaSI

Componenta „Ocuparea forței de muncă și inovare socială” (EaSI) a Fondului social european Plus (FSE+) dispune de un buget de 762 de milioane euro. Bazată pe fostul program EaSI (Programul EaSI 2014-2020), aceasta continuă să pună accent pe elaborarea de politici bazate pe date concrete și pe experimentarea socială, pe susținerea mobilității profesionale și pe activitățile aferente instrumentului nefinanciar din cadrul fostei axe Microfinanțare și antreprenoriat social.

EaSI se axează pe următoarele priorități principale de politică:

  • ocuparea forței de muncă și competențe;
  • piețele forței de muncă și mobilitatea forței de muncă;
  • protecția socială și incluziunea activă;
  • condițiile de muncă.

Pentru mai multe detalii referitoare la program, click aici.

Vizualizări: 1092