Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Perioada de suspendare a procesului de evaluare si selectie a proiectelor de dezvoltare a serviciilor de sanatate se prelungeste

Pe baza solicitării Ministerului Sănătăţii Publice de efectuare a unei evaluări temeinice a studiilor de fezabilitate/documentaţii de avizare a lucrărilor de intervenţie aferente proiectelor depuse în cadrul domeniului major de intervenţie 3.1 care necesită o perioadă mai mare de timp, Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Locuinţelor, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operaţional Regional, a prelungit perioada de suspendare a procesului de evaluare şi selecţie a proiectelor depuse în cadrul domeniului major de intervenţie 3.1 Reabilitarea /modernizarea / echiparea infrastructurii serviciilor de sănătate, Axa 3- Îmbunătăţirea infrastructurii sociale până la 15 octombrie 2008.

Până la această dată, în conformitate cu ordinul MSP nr. 1006/2008 şi ordinul MSP nr. 1259/2008, Comisia tehnico-economică din cadrul Ministerului Sănătăţii Publice va evalua din punct de vedere tehnic studiile de fezabilitate/documentaţii de avizare a lucrărilor de intervenţie aferente proiectelor depuse în cadrul domeniului major de intervenţie 3.1 pentru acordarea avizului sau respingerea de la avizare a acestora.

Pentru mai multe informaţii, cei interesaţi pot consulta Instrucţiunea către solicitanţii de finanţare pentru domeniul major de intervenţie 3.1 şi corrigendumurile nr. 1 şi 2 din sectiunea Programe Operationale/Regional.

Sursa: AM POR

Vizualizări: 60