Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri
Anunț lansare proiect grant pentru capital de lucru acordat beneficiarului ANEMONA & OVIDIU SRL

Anunț lansare proiect grant pentru capital de lucru acordat beneficiarului ANEMONA & OVIDIU SRL

ANEMONA & OVIDIU SRL anunță lansarea proiectul cu titlul „Grant”, proiect nr. M2-AGRI-3511 înscris în cadrul Măsurii „Granturi pentru capital de lucru acordate entităților din domeniul agroalimentar”, instituite prin OUG nr 61/2022.

Proiectul se derulează pe o perioadă de maxim 12 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Anteprenoriatului și Turismului (MAT) și Agenția pentru IMM, Atragerea de Investiții și Promovarea Exportului ( AIMMAIPE), respectiv, 20.06.2022.

Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea activității economice în contextul crizei provocate de COVID-19, pentru ANEMONA & OVIDIU SRL, beneficiar din domeniul agroalimentar prevăzut de OUG nr.61 din 06 mai 2022, a cărui activitate a fost afectată de efectele pandemiei de COVID-19.

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:

  • menținerea activității pe o perioadă de minim 6 luni;
  • menținerea sau suplimentarea numărului locurilor de muncă față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, de la data acordării granturilor.

Valoarea proiectului este de 654353.91 lei (valoarea totală) din care: 569003.4 lei grant și 85350.51 lei cofinanțare.

Proiect cofinanțat din Programul Operațional Competitivitate, Axa prioritară 4 - Sprijinirea ameliorării efectelor provocate de criză în contextul pandemiei de COVID-19 și al consecințelor sale sociale și asupra pregătirii unei redresări verzi, digitale și reziliente a economiei Prioritatea de investiții 4d - Sprijinirea capacității IMM-urilor de a crește pe piețele regionale, naționale și internaționale și de a se angaja în procesele de inovare Obiectiv Specific OS 4.1. - Consolidarea poziției pe piață a IMM-urilor afectate de pandemia COVID-19 Acțiunea 4.1.2 Sprijin pentru capital de lucru.

Persoană de contact:

Vasile Oprea

Telefon: 0745072409

[P]

Vizualizări: 86