Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Ateliere Fără Frontiere: Curs de „Dezvoltare Locală Incluzivă” destinat ONG-urilor din București

Ateliere fără Frontiere, în parteneriat cu Primăria Sectorului 3 și cu Primăria Municipiului București, organizează, în perioada 09-11 noiembrie 2022, cursul „Dezvoltare Locală Incluzivă”, în contextul în care, un studiu recent  indică faptul că bugetul național pierde lunar circa 4 miliarde de lei contribuții din neincluziunea a șase grupuri vulnerabile. Cursul gratuit este dedicat exclusiv reprezentanții ONG-urilor din Capitală și are o tematică alcătuită în strânsă legătură cu interesele reprezentanților societății civice. 

Cursul, susținut de domnul Adrian Bădilă, senior trainer, consultant internațional, mediator, coach și facilitator, cu o bogată experiență în parteneriatele public-civic, în administrația locală și centrală, va pune la dispoziția participanților studii de caz pe teme de economie socială și solidară și va aborda strategii și proiecte relevante la nivelul orașului București și al Sectorului 3, punând în discuție stadiul de elaborare și implementare al acestora, rolul societății civile și al economiei sociale, inițiative de economie socială și inserție socio-profesională. 

Reprezentanții ONG-urilor din București se pot înscrie gratuit la cursul certificat „Dezvoltare locală durabilă & economie circulară” accesând formularul de înscriere.

Proiectat pentru a crește capacitatea ONG-urilor de a se implica în promovarea dezvoltării incluzive și durabile a Capitalei și a Sectorului 3, cursul este parte din proiectul „NOUL BUCUREȘTI, O CAPITALĂ A TUTUROR”, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020.

Pentru mai multe informații: contact@atelierefarafrontiere.ro.

Sursa: Ateliere Fără Frontiere 

Vizualizări: 193