Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Dezbatere publică pe marginea proiectului de OUG privind HoReCa2

Ministerul Antreprenoriatului și Turismului organizează în ziua de joi, 20.10.2022, ora 10:00, la sediul său din Calea Victoriei nr. 152, sector 1, București, sala 112, Ședința Publică având ca temă dezbaterea Proiectului de ordonanţă de urgenţă privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar pentru întreprinderile din domeniul turismului, alimentației publice și organizării de evenimente, a căror activitate a fost afectată în contextul agresiunii Rusiei împotriva Ucrainei.

În conformitate cu art. 8 din Legea nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, cu modificările și completările ulterioare, și ținând cont de faptul că sala de ședințe are o capacitate de maximum 20 de persoane:

  • participarea persoanelor interesate la ședința publică se va face în ordinea de precădere dată de interesul asociațiilor legal constituite în raport cu subiectul ședinței publice, stabilită de persoana care prezidează ședința publică, în limita locurilor disponibile;
  • cei interesați să participe la ședința publică vor transmite o solicitare pe adresa de e-mail: dezbateri_publice@mat.gov.ro, cu numele unei singure persoane delegată să participe din partea organizației pe care o reprezintă, până în data de 19.10.2022, orele 14:00;
  • confirmarea accesului în sală va fi transmisă pe e-mail în data de 19.10.2022.

Timpul alocat luărilor de cuvânt pentru fiecare vorbitor va fi stabilit în funcție de numărul total al celor care vor participa la ședința publică.

Proiectul ordonanţei de urgenţă poate fi consultat aici.

Sursa: MAT

Vizualizări: 563