Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Explicăm condițiile de aplicare pe apelul dedicat digitalizării la Stup!

Pornind de la întrebarea „La ce fonduri europene să aplici?”, fonduri-structurale & Stup organizează un workshop tematic dedicat îndeosebi apelului pentru digitalizarea IMM-urilor, finanțat prin PNRR și lansat în consultare publică la 4 octombrie 2022, dar și finanțărilor europene nerambursabile disponibile și în curs de pregătire.

Raluca Prelucă, partener & consultant senior fonduri-structurale.ro va explica în cadrul evenimentului cum funcționează finanțările europene, atât pentru afacerile la început de drum, cât și pentru cele cu experiență care doresc să se dezvolte. Vom prezenta condițiile de eligibilitate și modalitatea de evaluare pe apelul dedicat digitalizării și împărtășim tips & tricks despre cum se construiesc proiectele mature.

Workshop-ul se va desfășura vineri, 14 octombrie, în intervalul 11:00 – 12:30 la sediul Stup: Calea Șerban Vodă, nr. 206, U - Center Parter, sector 4, București.

Evenimentul este gratuit, însă este necesară înscrierea în prealabil aici.

***

Fonduri-structurale.ro este partenerul Stup pentru accesarea finanțărilor nerambursabile. În cadrul spațiului lansat la sfârșitul lunii iulie 2022 vom organiza periodic sesiuni de training și de informare cu privire la oportunitățile de finanțare care apar, iar membrii Stup vor beneficia de un pachet dedicat de servicii de consultanță din partea noastră.

Vă așteptăm la STUP! #HaiLaStup #SeFaceLaStup

Vizualizări: 1610