Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Fonduri PHARE pentru Centru de resurse pentru afaceri si inovare Romania - Bulgaria

Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta implementeaza proiectul “EURO DOBROGEA” - Centru de resurse pentru afaceri si inovare România – Bulgaria, finantat de Uniunea Europeana prin Programul Phare CBC România-Bulgaria 2006, în parteneriat cu Camera de Comert si Industrie Dobrici, Universitatea “Ovidius” Constanta si Colegiul Tehnic Dobrici. Obiectivul general al proiectului este de a contribui la dezvoltarea economica a regiunii Dobrogea româneasca si bulgara, prin intermediul serviciilor de sprijin în afaceri si inovare.

Beneficiarii directi ai proiectului sunt comunitatile de afaceri din Constanta si Dobrici cu potential pentru relatii cu parteneri bulgari/români. Prin proiect se vor realiza urmatoarele activitati:

  • Activitati de executie si dotare a Centrului Euro Dobrogea, situat în extinderea sediului principal al Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta, Bd. Al. Lapusneanu 185A,
  • Activitati de organizare a serviciilor Centrului, prin eforturile tuturor partenerilor: servicii de informare si documentare, promovarea afacerilor transfrontalietre, instruire pe teme transfrontaliere,
  • Activitati de promovare a Centrului si stimulare a cooperarii transfrontaliere,
  • Promovarea si mediatizarea proiectului si
  • Managementul proiectului.

Bugetul total al proiectului este de 435.000 Euro, din care 382.3800 Euro reprezinta contributia Uniunii Europene. Proiectul se va desfasura pe o perioada de 14 luni, începand cu 07.08.2008.

Persoana de contact pentru informatii suplimentare: Dl.dr.ec. Ion - Danut Juganaru (director de proiect), Tel: 0241 619854, e-mail: office@ccina.ro.

Sursa: MDLPL

Vizualizări: 105