Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

consolid8 – festivalul dedicat tehnologiilor sustenabile și soluțiilor verzi pentru mediul de business are loc săptămâna viitoare la Brașov!

consolid8 Festival, un eveniment unic, dedicat companiilor și organizațiilor din mediul antreprenorial, interesate de tehnologii sustenabile și soluții inovative, va fi organizat anul acesta, în premieră, la Brașov, în perioada 7-9 octombrie 2022.

Pornind de la întrebarea „Cum putem influența pozitiv următoarele generații?”, festivalul este dezvoltat în jurul a trei piloni și reprezintă un eveniment dedicat tehnologiei și soluțiilor inovatoare care generează impact și adresează provocări actuale precum schimbările climatice, toate integrate într-un proces de cunoaștere și învățare, experiențe, soluții și bune practici.

Ce veți putea experimenta în cadrul consolid8 Festival

Festivalul se va desfășura pe parcursul a trei zile și va include trei scene diferite, cu activări și inițiative complementare:

consolid8 Talks. Evenimentul va avea loc vineri, 7 octombrie 2022, începând cu ora 10:00 și răspunde nevoii comunității de a fi la curent cu cu soluțiile de impact. Abordând teme precum green tech, impact investing, impactul noilor tehnologii asupra generațiilor viitoare și tehnologii sustenabile, evenimentul este structurat în sesiuni plenare și paneluri alături de renumite corporații, start-up-uri ambițioase și antreprenori din diverse industrii. Vezi agenda. Participarea este gratuită, dar este necesară preînscrierea aici. Sesiunile vor avea loc în limba engleză.

consolid8 Hackathon. Oferind un mediu de accelerare prin acces la mentori și specialiști, consolid8 Hackathon reunește mediul antreprenorial din Brașov și din țară în jurul a doi piloni definitorii pentru ecosistem - turism și green tech.  Evenimentul va avea loc în zilele de 7 și 8 Octombrie 2022 și sunt invitatate să se înscrie start-up-uri și echipe de studenți și pasionați care vor avea ocazia să dezvolte tehnologii și sinergii. Vrei să contribui la dezvoltarea unei idei, înscrie-te aici!

consolid8 Experiences.  În zilele de 7, 8 și 9 octombrie consolid8 Festival pune la dispoziție un spațiu cu o arhitectură unică, evidențiat și amenajat pentru interacțiunea cu diverse și experiențe educaționale, cu ajutorul cărora participanții vor cunoaște și experimenta tehnologiile viitorului, precum VR, AR și diverse mapări și instalații cu componentă tech. Evenimentul va avea loc într-o clădire emblematică din punct de vedere architectural, în incinta HUB2068.

Pentru mai multe informații referitoare la evenimentele consolid8 Festival click aici.

www.fonduri-structurale.ro este organizație parteneră și se numără printre inițiatorii festivalului.

Vizualizări: 584