Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

2021-2027: Dezbatere publică pe marginea proiectului aferent Programului Operațional Tranziție Justă

În cadrul derulării procedurii de evaluare de mediu pentru Programul Operațional Tranziție Justă, Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene a anunțat publicul interesat cu privire la disponibilizarea proiectului de program, finalizarea Raportului de mediu, precum și cu privire la organizarea dezbaterii publice a documentelor, în data de 24 octombrie 2022, la ora 14.00, în sistem hibrid, cu prezență fizică la sediul titularului (str. Menuetului nr. 7, sector 1), și în sistem de videoconferință prin intermediul platformei Webex. 

Toți cei care doresc să participe activ la dezbaterea publică (exprimare puncte de vedere, întrebări etc.) se pot înscrie, ca participanți, la adresa de email potj@mfe.gov.ro. Termenul limită pentru înscriere este 21 octombrie 2022, ora 17:00.

Consultă PO Tranziția Justă – versiunea transmisă Comisiei Europene

Consultă Anexele POTJ

Comentariile și propunerile scrise pot fi trimise la sediul MIPE din Șos. București-Ploiești nr. 1-1B, Victoria Office, Intrarea Str. Menuetului nr.7, sector 1, București) sau la sediul Ministerului Mediului Apelor și Pădurilor din B-dul Libertăţii, nr. 12, sector 5, Bucureşti, sau la adresa de e-mail evaluare.impact@mmediu.ro până la data de 21 octombrie 2022, ora 17:00.

Sursa: MIPE

Vizualizări: 156