Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POCU: Cereri de finanțare aprobate în a doua etapă de evaluare pe apelul dedicat fișelor de proiecte selectate de GAL în cadrul SDL – regiuni mai puțin dezvoltate

Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Capital Uman 2014 – 2020 a publicat ieri, 11 august 2022, lista intermediară nr. 41 a cererilor de finanțare care au fost aprobate în etapa de verificare tehnico-financiară(VTF) pentru apelul de proiecte POCU/717/5/1/ / „Condiții specifice pentru depunerea în sistemul MySMIS a cererilor de finanțare aferente fișelor de proiect selectate de GAL în cadrul SDL – Etapa a III-a a mecanismului DLRC AP 5/ PI 9.vi/ OS 5.1 – Regiuni mai puțin dezvoltate” – la data de 11.08.2022.

Solicitanții ale căror cereri de finanțare au fost aprobate în această etapă vor primi, prin sistemul electronic MySMIS 2014+, Notificare privind rezultatul verificării tehnico-finaciare(VTF) şi grilele de evaluare.

Solicitantul poate contesta rezultatul evaluării cererii lui de finanţare o singură dată pentru fiecare etapă. Contestaţiile se vor depune de solicitant în sistemul MySMIS 2014+ în termenul precizat în cadrul notificării privind rezultatul verificării tehnico-finaciare(VTF).

Sursa: MIPE

Vizualizări: 55