Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

ADRBI organizeaza seminarii de informare pentru potentialii beneficiari ai POR

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Bucuresti-Ilfov (ADRBI), in calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operational Regional, organizeaza Seminarii de informare pentru potentialii beneficiari de fonduri prin POR. Seminariile se vor desfasura in data de:

  • 22 septembrie 2008, pentru DMI 5.1 «Restaurarea si valorificarea durabila a patrimoniului cultural si crearea/modernizarea infrastructurilor conexe» si DMI 4.2 «Reabilitarea siturilor industriale poluate si neutilizate si pregatirea pentru noi activitati»
Agenda
Formular de inregistrare
  • 23 septembre 2008, pentru DMI 3.2 «Reabilitarea/ modernizarea/echiparea serviciilor sociale» si DMI 3.4 «Reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea si echiparea infrastructurii educationale preuniversitare, universitare si a infrastructurii pentru formare profesionala continua»
Agenda
Formular de inregistrare
Lucrarile seminarului se vor desfasura in sala VICTORIA, Hotel Residence Oliviers, str. Clucerului nr. 19, sector 1 (perimetrul Arcul de Triumf).

Evenimentul isi propune sa explice potentialilor beneficiari pasii care trebuie intreprinsi pentru completarea cererii de finantare si documentatia necesara solicitarii finantarii din fondurile alocate prin Programul Operational Regional.

Pentru a participa trebuie sa completati Formularul de inregistrare cel tarziu pana in data de 15 septembrie 2008. Acesta se va tranmsite prin fax la 021 315.96.65 sau
e-mail: contact@adrbi.ro

Sursa:www.adrbi.rO

Vizualizări: 98