Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Stars4Media NEWS: Finanțare și mentorat în valoare de până la 100.000 de euro pentru IMM-urile din domeniul media

Stars4Media NEWS este un program paneuropean de finanțare și coaching care sprijină organizațiile europene de știri pentru a realiza transformarea pe termen lung a business-ului și a redacției. Această a treia ediție a programului Stars4Media crește dimensiunea proiectelor, sprijinul financiar și profunzimea coaching-ului.

Candidații interesați pot depune proiecte sub una dintre următoarele două arii:

  • Proiecte colaborative de transformare a afacerii (aproximativ 50% din proiectele selectate)

Transformarea afacerii va aduna proiecte a caror scop este transformarea parțială sau totală a companiei, cu impact asupra unuia sau mai multor departamente și/sau fluxuri de lucru. Această pistă ar putea acoperi subiecte precum diversificarea modelelor de venituri, noi abordări în ceea ce privește implicarea publicului și monetizarea, dezvoltarea standardelor profesionale/tehnice comune.

  • Proiecte colaborative de transformare a redacțiilor (aproximativ 50% din proiectele selectate)

Transformarea redacției va aduna proiecte al căror scop este transformarea parțială sau totală a redacției, cu impact în mod specific asupra funcționării și organizării activităților de producție de conținut editorial și de știri. Ar putea acoperi dimensiuni precum metodele de raportare ajustate, metode de producție inovatoare, metode de distribuție inovatoare și formate noi, soluții tehnologice inovatoare pentru redacții, instrumente și tehnici de colaborare, optimizări ale fluxului de lucru, cultură internă etc.

IMM-urile pot beneficia de până la 100.000 euro per proiect, inclusiv sprijin în numerar de până la 88.000 euro și coaching și formare personalizată pe tot parcursul proiectului.

Termenul pentru depunerea aplicațiilor este 30 iunie 2022.

Pentru mai multe informații puteți consulta rubrica noastră de alte finanțări.

Antonia Anton,

fonduri-structurale.ro

Sursa: Stars4Media NEWS

Vizualizări: 299