Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

A fost publicată varianta finală a procedurii de implementare a granturilor pentru capital de lucru acordate sectorului agroalimentar!

UPDATE 25.05.2022: MAT a transmis prin intermediul platformei granturi.imm.gov.ro faptul că „aplicanții care doresc să se înscrie în cadrul măsurilor dedicate entităților din sectorul agroalimentar sunt rugați să regenereze declarațiile generate pentru înscrierile anterioare, astfel încât acestea să preia datele aferente anului 2021”.

Ministerul Antreprenoriatului și Turismului a anunțat astăzi lansarea etapei de înscriere a măsurii „Granturi pentru capital de lucru acordate entităților din domeniul agroalimentar”, din cadrul schemei de ajutor de stat instituită prin ORDONANȚA DE URGENȚĂ nr. 61 din 06 mai 2022, privind unele măsuri pentru acordarea de microgranturi și granturi pentru capital de lucru entităților din domeniul agroalimentar cu finanțare din fonduri externe nerambursabile. 

În acest sens, MAT a publicat și procedura de implementare a măsurii însoțită de anexe, în forma care a fost transmisă spre publicare către Monitorul Oficial.

Descarcă procedura + anexele aferente

Formularul electronic de înscriere va fi activ pe platforma IMM Recover începând de joi, 26 mai 2022, ora 10:00 și va rămâne activ până marți, 31 mai 2022, ora 20:00. 

MAT a precizat faptul că „preînscrierea este disponibilă la acest moment, dar recomandăm aplicanților ca începând de miercuri, 25 mai 2022, să realizeze demersurile premergătoare înscrierii”. 

Sursa: MAT

Vizualizări: 4729