Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Apelul 2 „În stare de bine”, dedicat ONG-urilor care sprijină creșterea calității vieții grupurilor vulnerabile: Finanțare de până la 250.000 de lei!

Programul În Stare de Bine, susținut de Kaufland România și implementat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile a anunțat ieri, 16 mai 2022, lansarea Apelului 2 În stare de Bine 2022, dedicat inițiativelor dezvoltate de ONG-urile din România în sprijinul grupurilor vulnerabile și a comunităților din care acestea fac parte.

Programul este dedicat inițiativelor organizațiilor neguvernamentale din România care se încadrează în cele 3 domenii de intervenție:

  • Cultură
  • Sport
  • Viață sănătoasă

Bugetul total al acestui apel este de 3.068.270 lei la care se pot adăuga și eventualele sume rămase necontractate în primul apel al acestui an.

Valoarea minimă a sprijinului financiar acordat pentru un proiect este de 50.000 lei, iar valoarea maximă nu poate depăși 250.000 lei.

Organizațiile solicitante vor putea înscrie propuneri de proiecte în platforma online în perioada 8 iunie (ora 9:00) - 10 iunie (ora 16:00). În cadrul acestuia vor fi finanțate proiecte din toate cele 3 domenii ale programului (cultură, sport și viață sănătoasă) care implică beneficiari din grupuri vulnerabile.

Pentru mai multe informații puteți consulta rubrica noastră de alte finanțări.

Antonia Anton,

fonduri-structurale.ro

Sursa: Programul În Stare de Bine

Vizualizări: 695