Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Lista proiectelor admise spre finanțare în cadrul ElectricUp! Beneficiarii au la dispoziție 5 zile pentru semnarea contractului

Ministerul Energiei a publicat ieri, 20 aprilie 2022, lista proiectelor admise spre finanțare în prima sesiune a programului ElectricUp.

Au fost admise spre finanțare 1.878 de proiecte.

Descarcă lista proiectelor admise

Descarcă lista proiectelor respinse

Ministerul Energiei a publicat lista proiectelor admise spre finanțare în cadrul primei sesiuni a programului de finanțare „ElectricUp’’, în urma finalizării etapei de soluționare a contestațiilor, pentru primul ciclu de finanțare, al cărui buget a fost suplimentat conform Legii 12/2022 pentru aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 159/2020 privind finanțarea întreprinderilor mici și mijlocii și domeniului HORECA pentru instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică cu o putere instalată cuprinsă între 27 kWp și 100 kWp necesară consumului propriu și livrarea surplusului în Sistemul Energetic Național, precum și a stațiilor de reîncărcare de minim 22 kW pentru vehicule electrice și electrice hibrid plug-in.

Ministerul a transmis faptul că următoarea etapă este semnarea contractului, transmis prin intermediul platformei informatice, iar termenul de semnare este de 5 zile lucrătoare, începând cu ziua următoare zilei de comunicare a deciziei autorității.

Comunicarea cu toți operatorii economici admiși spre finanțare se va menține prin intermediul platformei informatice, urmând etapa de contractare și etapa de implementare a proiectului de investiții.

Sursa: Ministerul Energiei

Vizualizări: 439