Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Informații cu privire la relocarea conturilor din IMM Recover destinate posibililor beneficiari ai Acțiunii 4.1.1 POC – „Investiții în activități productive”

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene a publicat astăzi, 31 martie 2022, procedura ce trebuie urmată în cazul în care reprezentanții legali ai firmelor care se pregătesc să depună proiecte în cadrul Acțiunii 4.1.1. doresc modificări ale conturilor înregistrate, în trecut, de persoanele juridice în platforma IMM Recover.

Relocare

În situația în care se dorește relocarea unui cont în platforma IMM Recover de pe o adresă de e-mail veche, pe o adresă de e-mail nouă, este necesară transmiterea unei cereri de relocare.

Adresa de e-mail la care se poate transmite cererea relocării de cont în platforma IMM Recover este modificare.cont.IMMRecover@mfe.gov.ro.

Pentru relocarea conturilor trebuie  transmise următoarele documente:

Cererea relocării de cont, ce conține:

  • semnătura reprezentantului legal al societății;
  • datele de identificare ale societății;
  • datele de identificare ale reprezentantului legal;
  • motivul solicitării;
  • adresa de e-mail anterioară;
  • noua adresă de e-mail validă pentru relocare.

De asemenea, persoanele interesate trebuie să aibă în vedere faptul că noul cont trebuie să fie înregistrat și profilul să fie completat pentru a se realiza relocarea.

2. Copie după actul de identitate al reprezentantului legal.

În data de 22 martie 2022, MIPE a lansat în dezbatere publică, pentru o perioadă de zece zile, noul ghid privind granturile de investiții – măsura 4.1.1, potrivit deciziilor adoptate de Guvern în urma consultării cu mediul de afaceri. Ghidul si alte informații sunt disponibile aici

Sursa: MIPE

Vizualizări: 1300