Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Sesiuni saptamanale de clarificari privind POR

In urma desfasurarii, in perioada 5-15 august, a seriei de conferinte judetene de lucru cu tema "Stadiul pregatirilor de proiecte pentru Programul Operational Regional 2007-2013", ADR Nord-Vest a decis dezvoltarea a inca doua instrumente de instruire si informare destinate comunitatii regionale.

Este vorba de organizarea de sesiuni de clarificari saptamanale, unde oricare solicitant potential poate pune intrebari tehnice la care i se va raspunde de catre expertii Agentiei.

Sesiunile saptamanale se vor organiza in fiecare joi, de la ora 10, la sediul ADR Nord-Vest, str. Sextil Puscariu nr. 2, Cluj-Napoca.

Pentru a putea participa la aceste sesiuni de clarificari, trebuie sa completati formularul atasat mai jos si sa il trimiteti la e-mail comunicare@nord-vest.ro .

Al doilea instrument care va facilita crearea de proiecte de impact pentru Regiunea Nord-Vest este constituit din organizarea de sesiuni tehnice lunare in judete. Acestea se vor organiza in colaborare cu beneficiarii din fiecare judet si sunt destinate marilor proiecte de infrastructura elaborate de autoritatile publice.

Sursa: www.nord-vest.ro

Vizualizări: 88