Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Oportunitati Phare pentru firmele membre Aries Transilvania

ARIES Transilvania, Filiala Transilvania a Asociatiei pentru Industrie Electronicã si Software din România, a obtinut o finantare europeanã prin Programul Phare Coeziune Economicã si Socialã 2005, „Asistentã IMM pentru achizitionarea de servicii de consultantã în afaceri”, cu proiectul “Oportunitãti. Dezvoltare. Cunoastere”.

În cadrul proiectului se urmãreste oferirea posibilitãtii pentru 9 firme membre ARIES Transilvania: Brinel PC Prod, Codespring, V Plus, Fortech, Centrul de Informaticã Minierã, Finactiv din Cluj-Napoca, RO&CO International, Informatica din Oradea si Multinet din Baia-Mare, de a beneficia de consultantã, în domenii ca: management general, comunicare, managementul resurselor, management de proiect si instruire în domenii precum comunicare, leadership, abilitati de prezentare, manager de produs.

Proiectul se va derula pe parcursul a 8 luni, iar costul total al proiectului este de 101.000 euro, din care cofinantarea din fondurile publice se ridica la 49,7%, restul de 50,3% reprezentând contributia celor 9 firme, beneficiare directe ale acestui proiect.

“Preocuparea companiilor pentru servicii de consultantã si dezvoltarea profesionalã a angajatilor demonstreazã importanta pe care o acordã managerii dezvoltãrii afacerii pe principii moderne si a dezvoltãrii personalului propriu, considerat o resursã de bazã în cresterea competitivitãtii pe piata IT&C” - declara Calina Retisan, manager de proiect.

Persoana de contact:
Cãlina Retisan
Tel./Fax: 0264 430520
e-mail: calina@aries-transilvania.ro

Sursa: MDLPL

Vizualizări: 76