Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Asociația Europeană a Consultanților pentru Inovare: A fost actualizat ghidul Next Generation, dezvoltat împreună cu fonduri-structurale.ro!

Ieri, 22 februarie 2022, Asociația Europeană a Consultanților pentru Inovare (EAIC) a lansat prima actualizare a ghidului Next Generation (NGEU), care include informații despre apelurile naționale deschise sau planificate pentru proiecte în cadrul Planurilor Naționale de Redresare și Reziliență.

Astăzi este cel mai complet raport disponibil la nivelul UE, care adună informații actualizate, sintetice, în limba engleză, cu privire la conținutul planurilor naționale de redresare din atât de multe țări.

Raportul a fost creat pentru a informa industria europeană despre modul în care aceste măsuri de stimulare sunt implementate în statele membre, precum și despre sinergiile existente între acestea (priorități, instrumente și țări) și are ca scop împărtășirea informațiilor sintetice despre fondurile Next Generation UE în ceea ce privește guvernanța, investiții și reforme. Include informații despre apelurile deschise și planificate la nivel național și include stadiul fiecărei inițiative în diferite țări. Ghidul acoperă 25 de state membre UE.

Descarcă raportul aici

fonduri-structurale.ro este membru EAIC încă din 2020 și a contribuit la sinteza dedicată României din noul raport

Antonia Anton,

fonduri-structurale.ro

Vizualizări: 290