Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Fuckup Nights Bucharest, ediția a XII-a: „Eșecul este măsura lucrurilor, iar marile succese au nevoie de eșecuri pe măsură”

Zoltan Prosszer, Administrator Special Romcab S.A., Andreea Georgescu, Antreprenor în digital @Webspire, scenarist, stand-up comedian, Miruna Stănculescu, Psihoterapeut Psihoterapie Cognitivă-Comportamentală și Hipnoterapie și Radu Georgescu - Chairman of the Board @Seedblink, sunt invitații ediției a XII Fuckup Nights Bucharest, ce se va desfășura joi, 27 ianuarie 2022, începând cu ora 19:00, pe platforma online Zoom.

Biletele sunt disponibile aici.

„Nu există eșec, nu există succes, există doar un mod de a privi evenimentele, faptele, lucrurile. Aceeași situație poate fi privită de unii ca success, iar de alții ca eșec. Eșecul perceput de piață poate fi gestionat în așa fel încât oamenii să înțeleagă că acel eșec este necesar, pentru a crea contextul pentru succes. Fără eșec nu există succes. Acesta din urmă nu poate fi cuantificat în lipsa eșecului. Dacă eșecul este necesar pentru toată lumea sau doar pentru câțiva sau dacă se poate învăța din eșecurile altora, eu cred că nimeni nu învață din eșecurile altora. Toată lumea are nevoie de eșecul propriu să poată să se dezvolte personal, profesional, social și chiar familial. În concluzie, eșecul este măsura lucrurilor, iar marile succese au nevoie de eșecuri pe măsură, altfel lecția nu poate fi învățată”, Zoltan Posszer, Administrator Special Romcab S.A

Fuckup Nights Bucharest este parte a seriei de evenimente care au loc la nivel global, în 320 de orașe din 90 de țări din întreaga lume. Evenimentele se adresează, în egală măsură, micilor și marilor antreprenori, celor care lucrează în corporații, liber profesioniștilor și studenților. Fuckup Nights aduce o perspectivă constructivă asupra nereușitelor profesionale, încurajează învățarea din situațiile dificile și facilitează creativitatea.

www.fonduri-structurale.ro este partener oficial al evenimentului.

***

Edițiile anterioare Fuckup Nights Bucharest sunt surprinse aici: Vol I, Vol II, Vol III, Vol VI & Vol X.

Parteneri ai evenimentului sunt: FAN Courier, Radio Guerrilla, Techcelerator, Cluj Hub, Kooperativa Fru Fru, Complice, Sandler Training.

Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe pagina dedicată acestuia, dar și pe pagina de Facebook.

Vizualizări: 312