Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Câștigătorii ediției 2021 a EduHack, cel mai mare hackathon de educație la nivel național

Competiția EduHack2021, cel mai mare hackathon pe teme de educație formală sau non-formală din România organizat de Romanian Tech Startups Association (ROTSA) în parteneriat cu Techcelerator și ClujHub, desfășurat în perioada 11-12 decembrie 2021, a ajuns la final.

Câștigătorii Eduhack2021 sunt:

Premiul I: QuantumCats, o soluție care vine în sprijinul liceenilor, sub forma unui ghid de supraviețuire în liceu, o aplicație care va îndruma elevii să treacă cu bine prin anii anevoioși ai liceului. Aplicația oferă liceenilor posibilitatea de a cunoaște drepturile pe care le au în școală pentru a reduce abuzurile asupra drepturilor elevilor de către profesori.

Premiul II: Manuscrito, o alternativă a procesului de învățare, ajută ca „primii pași” să fie mai ușori. Îmbinând inteligența artificială cu factorii psihologici au ca scop implementarea unei aplicații care să ajute copiii să-și îmbunătățească scrisul în mod interactiv.

Premiul III: Edu 3D, o soluție care constă în crearea unui Hub Remote pentru printare și modelare 3D, care să faciliteze o înțelegere mai bună a materiilor din aria STEM (Științe, Tehnologie, Inginerie și Matematică) și nu numai.

Premiul special: Vespertilio, o soluție care maximizează nivelului de concentrare pentru citit, lucrat și studiat printr-o biblioteca simulată, digitală. 

Fonduri-structurale.ro & consolid8 au fost partenerii evenimentului, oferind mentorat în dezvoltarea produselor & soluții de finanțare pentru cele 25 de echipe înscrise la eveniment.

Sursa: Facebook ROTSA - Romanian Tech Startups Association

Vizualizări: 239