Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri
ADR SV Oltenia a publicat buletinul regional lunar

ADR SV Oltenia a publicat buletinul regional lunar

Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Sud-Vest Oltenia a publicat buletinul regional lunar, în care cititorii pot afla informații de interes despre activitatea instituției. În acest număr al publicației, este prezentat primul din cele două reportaje realizate de TVR Craiova în cadrul proiectului „Sprijin acordat în perioada 01.01.2020 - 31.12.2021 pentru ADR SV Oltenia în informarea, comunicarea, implementarea și monitorizarea la nivel regional a POR 2014-2020, închiderea POR 2007-2013, precum și pentru pregătirea POR 2021-2027“.

De asemenea, buletinul regional oferă amănunte despre Raportul de Mediu și noua versiune a Programului Operațional Regional (POR) Sud-Vest Oltenia 2021-2027, realizată de ADR Sud-Vest Oltenia în calitate de Autoritate de Management.

Totodată, publicația prezintă detalii despre bilanțul și stadiul implementării POR 2014-2020 la nivelul Regiunii Sud-Vest Oltenia, precum și despre unul dintre proiectele de succes implementate în regiune prin POR 2014-2020: proiectul pentru amenajarea Parcului „Nicolae Romanescu“ din municipiul Craiova.

Pentru cei interesați să obțină finanțări nerambursabile, buletinul regional oferă informații privind cataloagele editate lunar de către ADR Sud-Vest Oltenia, care prezintă programele active finanțate de Uniunea Europeană și Guvernul României. În newsletter sunt incluse și amănunte despre oportunitățile de internaționalizare și dezvoltare a IMM-urilor, oportunități existente în cadrul Rețelei Enterprise Europe Network (EEN). 

Pentru a vizualiza buletinul regional publicat de ADR SV Oltenia, puteți accesa următorul link: https://www.adroltenia.ro/buletin-regional-adr-sv-oltenia-noiembrie-decembrie-2021.

Vizualizări: 190