Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

ONGteca - Program de dezvoltare organizațională dedicat ONG-urilor din regiunea Nord-Est. Înscrierile sunt deschise până la finalul lunii!

Până pe 30 noiembrie 2021, ONG-urile din regiunea Nord-Est se pot înscrie în programul de dezvoltare organizațională ONGteca derulat de Fundația Serviciilor Sociale Bethany, Fundația Comunitară Iași și Asociația CIVICĂ.

Scopul ONGteca este de a sprijini minimum 30 de ONG-uri din regiune, cu preponderență de la nivelul județului Iași, organizații ce oferă servicii în zone insuficient deservite.

Programul de capacitare se va întinde pe durata unui an de zile și va sprijini dezvoltarea organizațională a minimum 30 de ONG-uri din Regiunea de Nord-Est a țării. Organizațiile vizate sunt cele ce oferă servicii în zone insuficient deservite, iar prin intermediul programului acestea vor fi sprijinite să treacă printr-un amplu proces de dezvoltare organizațională - evaluare, training, mentorat, coaching - și să participe la evenimente care vor facilita învățarea, colaborarea și inovația.

Programul vizează creșterea capacității organizațiilor neguvernamentale în domenii strategice de dezvoltare, precum: management organizațional, management financiar, guvernanță, leadership, advocacy, fundraising și comunicare, elaborarea propunerilor de finanțare nerambursabilă.

Organizațiile interesate se pot înscrie în etapa de selecție până pe 30 noiembrie 2021 inclusiv. Înscrierea în program se realizează prin completarea formularului dedicat ce urmărește cunoașterea profilului ONG-urilor, precum și perspectivele de dezvoltare ale acestora și transmiterea acestuia pe email la ongteca@bethany.ro .

Date de contact pentru informații suplimentare:

Antonia Anton,

fonduri-structurale.ro

Sursa: Fundația Serviciilor Sociale Bethany

Vizualizări: 463