Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Apel de proiecte pentru municipalități! Până la 60.000 de euro pentru dezvoltarea conceptelor de investiții care să livreze proiecte locale de energie durabilă

European City Facility (EUCF) a lansat, la începutul lunii, cel de-al treilea apel prin care sprijină municipalitățile și autoritățile locale în dezvoltarea conceptelor de investiții legate de implementarea acțiunilor identificate în planurile lor de acțiune privind climă și energie.

Valoarea grantului este de 60.000 euro, iar apelul este deschis tuturor municipalităților/autorităților locale, grupărilor acestora și entităților publice locale care reunesc municipalități/autorități locale din statele membre UE, statele SEE-AELS (Islanda, Liechtenstein și Norvegia) și Regatul Unit. Solicitanții necesită un plan climatic și energetic aprobat politic.

Se vor finanța activități precum studii (tehnice) de fezabilitate, analize de piață, analize ale părților interesate, analize juridice, economice și financiare, analize de risc etc., care sunt necesare pentru dezvoltarea conceptului de investiție.

Pentru mai multe informații puteți consulta rubrica noastră de alte finanțări.

Antonia Anton,

www.fonduri-structurale.ro

Sursa: EUCF

Vizualizări: 605