Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Mai puțin de o lună până la închiderea rundei de finanțare dedicată comunităților rome!

Autoritățile publice locale și organizațiile neguvernamentale pot depune proiectele în cadrul apelului „Intervenții prioritare pentru comunitățile rome” până la data de 14 octombrie 2021, ora 17:00.

Apelul își propune să sprijine autoritățile publice locale și organizațiile neguvernamentale în eforturile lor de a soluționa cele mai stringente nevoi cu care se confruntă comunitățile de romi, prin amenajarea și dotarea spațiilor destinate procesului educațional, îmbunătățirea infrastructurii ce asigură accesul copiilor și tinerilor către aceste spații, înființarea și dotarea de dispensare medicale publice, băi publice și furnizarea de servicii medicale de bază, reabilitarea și dotarea locuințelor sociale, conectarea locuințelor individuale la rețele de utilități, extinderea spațiului de locuit, reparații la case individuale și construcția de grupuri sanitare.

Suma disponibilă în cadrul apelului este de 1.647.059 de euro si provine din Granturile SEE 2014 – 2021 (85%) și din cofinanțare publică (15%). Valoarea minimă a grantului care poate fi solicitat este de 20.000 de euro, iar cea maximă este de 50.000 de euro.

Pentru mai multe informații puteți consulta rubrica noastră de alte finanțări.

Antonia Anton,

www.fonduri-structurale.ro

Sursa: FRDS

Vizualizări: 327