Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

15 proiecte au fost selectate la finanțare în luna septembrie prin programul Start ONG

15 proiecte au fost selectate la finanțare în cadrul ediției septembrie 2021 a programului Start ONG, lansat de Kaufland Romania și implementat de Asociația Act for Tomorrow, conform unui anunț publicat ieri, 16 septembrie 2021.

11 organizații neguvernamentale și 4 instituții de învățământ (2 școli gimnaziale și 2 licee), din Cluj, Alba, Bihor, Bistrița-Năsăud, Harghita, Vaslui, Brașov, București, Brăila, Iași și Ilfov, își propun să organizeze activități de reamenajare spații pentru elevi, dezvoltare personală, culturale, mediu și arte plastice.

55 de proiecte au fost înscrise pentru a primi finanțări prin programul Start ONG, iar suma totală solicitată a fost de 339.387 de euro, conform comunicatului oficial.

Consultă statusul fiecărui aplicant din luna iulie

Reamintim faptul că programul se desfășoară prin intermediul unor runde succesive de apeluri de proiecte lansate în fiecare lună, pe data de 1, începând cu ora 09:00, pe parcursul anului 2021 până în luna decembrie inclusiv, astfel că persoanele care nu au reușit să aplice în cadrul apelului din septembrie, pot aplica până în decembrie 2021.

Astfel, perioada de depunere a proiectelor va fi redeschisă la 1 octombrie 2021, ora 09:00.

Pentru mai multe informații puteți consulta rubrica noastră de alte finanțări.

Ana-Maria Radu,

www.fonduri-structurale.ro

Sursa: www.startong.ro

Vizualizări: 135