Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Ne întoarcem la Techsylvania! Explicăm oportunitățile de finanțare pentru produsele inovatoare tehnologic!

Fonduri-structurale.ro organizează, în cadrul seriei de evenimente satelit Techsylvania, un webinar dedicat finanțării produselor tehnologice. Este al doilea an când găzduim un astfel de eveniment și abia așteptăm să ne reîntoarcem chiar și online la Cluj-Napoca!

Consultanții noștri vor prezenta soluții de finanțare personalizate pentru inovare & digitalizarea IMMurilor:

  • Granturile „Proof of Concept” pentru produse inovatoare tehnologic - Companiile care au o idee pentru dezvoltarea unui produs inovator tehnologic vor putea obține până la 200.000 euro pentru realizarea de testări care să conducă la validarea conceptului
  • European Innovation Council Accelerator – finanțare pentru produse inovatoare deep-tech
  • Granturi pentru digitalizarea IMMUrilor – oportunități de finanțare pentru IMMuri prin PNRR
  • Granturi de investiții în context COVID-19
  • Oportunități de crowdfunding – am lansat prima platformă de crowdfunding pentru antreprenorii sociali din România!

Evenimentul se va desfășura online, pe platforma Zoom, în data de 21 septembrie 2021, ora 15:00.

Participarea este gratuită, însă este necesară înscrierea aici. Evenimentul va avea loc în limba engleză.

De asemenea, am pregătit pentru comunitatea noastră 20 de bilete builder la Techsylvania gratuite! Primii 20 dintre voi le pot revendica de aici utilizând codul Fonduri-Structurale.ro_Cmpg. 

***

Încă din 2014, Conferința Techsylvania a fost locul în care oamenii vin să se inspire, să afle tot ce este nou în materie de tehnologie și să învețe de la cele mai strălucite minți. De la prezentarea de idei inovatoare până la dezbaterea unora dintre cele mai importante probleme care apar atunci când afacerea întâlnește tehnologia, scena Conferinței Techsylvania reprezintă nucleul mișcării comunității.

Din 2019, Fonduri-structurale.ro a fost partener al evenimentului și a sprijinit identificarea de start-up-uri promițătoare în competiția Start-up Avalanche din cadrul Techsylvania, iar din 2020 organizăm evenimente satelit.

Vizualizări: 557