Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Innotech și Competențe digitale IMM: Listele finale cu proiectele selectate vor fi publicate doar după adoptarea de Guvern a HG-urilor de suplimentare a bugetelor

Organizațiile care au contestat rezultatele evaluării pe apelurile POCU Innotech Student și Competențe digitale pentru angajații din sectorul întreprinderilor mici și mijlocii mai au de așteptat pentru aflarea rezultatelor finale și dacă se numără sau nu printre cele selectate la finanțare. Cât? Nu este clar, încă.

fonduri-structurale.ro a transmis pe 3 august 2021 o solicitare către Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene pentru a afla când vor fi publicate listele finale ale proiectelor selectate după soluționarea contestațiilor, precum și când va demara contractarea proiectelor pe cele două apeluri menționate.

Răspunsul primit de la MIPE la finalul săptămânii trecute nu clarifică, din păcate, perioada de timp pe care organizațiile o mai au de așteptat. Aduce, însă, o serie de informații suplimentare legate de flux. Astfel, conform MIPE, cele două proiecte de acte normative care vizau suplimentarea bugetelor pentru acoperirea proiectelor selectate la finantare în urma contestațiilor și care au fost publicate spre știința publicului larg în luna iulie a acestui an au fost trimise pe circuitul de avizare interministerială pe 19 iulie 2021.

Acestea se găsesc, în prezent, în aceeași etapă. „După finalizarea acestor avizări, vor fi adoptate în ședința de Guvern, iar după adoptare, în cel mai scurt timp, vor fi publicate listele finale și, implicit, demarat procesul de contractare în vederea semnării contractelor de finanțare”, a adăugat MIPE în răspunsul transmis către fonduri-structurale.ro.

Ana-Maria Radu,

Cristina Pojoga,

fonduri-structurale.ro

Vizualizări: 1833