Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Înscrierea pe schema HoReCa s-a finalizat. Au fost depuse 10.185 de aplicații

UPDATE 27.07.2021, ora 11.15:  MEAT a publicat lista detaliată a celor înscriși, precum și sumele solicitate de fiecare solicitant. Descarcă lista

Ieri, 26 iulie 2021, s-a încheiat procesul de înscriere în cadrul schemei de ajutor HoReCa. Au aplicat, până la ora 20:00, 10.185 de firme și conform MEAT, plafonul de finanțare asigurat de guvernul României prin bugetul de stat, de 2,5 miliarde de lei, a fost depășit. (n.r. fonduri-structurale.ro a transmis solicitare către MEAT să ni se comunice suma totală solicitată prin aplicațiile depuse pe schema HoReCa).

După închiderea procesului online de aplicare, urmează perioada de evaluare a dosarelor depuse, etapă care va fi asigurată de personalul ministerului, conform comunicatului emis, iar evoluția numărului de dosare procesate va fi comunicată de minister printr-un update săptămânal.

După finalizarea procesului se va stabili suma finală pentru care există cereri de finanțare, iar sumele solicitate vor fi pro-ratate.

Imediat după parcurgerea acestor pași începe trimiterea contractelor la semnat de către beneficiari și plata efectivă a ajutorului.

Sursa: MEAT

Vizualizări: 1558