Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Programul Start ONG: 14 proiecte de responsabilitate socială au fost selectate la finanțare în cadrul ediției iulie 2021

14 proiecte au fost selectate la finanțare în cadrul ediției iulie 2021 a programului Start ONG, lansat de Kaufland Romania și implementat de Asociația Act for Tomorrow, conform unui anunț publicat în cursul săptămânii trecute.

Cele 12 organizații neguvernamentale, școala gimnazială și grădinița își propun recondiționarea de spații pentru elevi și copii, sensibilizarea oamenilor privind violența asupra femeilor, educarea prin artă, încurajarea unui stil de viață sănătos, lupta cu abandonul școlar, printre altele, conform comunicatului oficial.

Potrivit anunțului, 55 de proiecte au fost înscrise pentru a primi finanțări prin programul Start ONG, iar suma totală solicitată a fost de 293.930 de euro.

Consultă statusul fiecărui aplicant din luna iulie

Reamintim faptul că programul se desfășoară prin intermediul unor runde succesive de apeluri de proiecte lansate în fiecare lună, pe data de 1, începând cu ora 09:00, pe parcursul anului 2021 până în luna decembrie inclusiv, astfel că persoanele care nu au reușit să aplice în cadrul apelului din aprilie, pot aplica până în decembrie 2021.

Astfel, perioada de depunere a proiectelor va fi redeschisă la 1 august 2021, ora 09:00.

Pentru mai multe informații puteți consulta rubrica noastră de alte finanțări.

Ana-Maria Radu,

www.fonduri-structurale.ro

Sursa: www.startong.ro  

Vizualizări: 125