Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Săptămâna viitoare încep înscrierile în cadrul schemei HoReCa!

Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului a anunțat ieri, 23 iunie 2021, lansarea etapei de înscriere în cadrul schemei „Horeca” prevăzută de Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 224/2020 privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar pentru întreprinderile din domeniul turismului, alimentației publice și organizării de evenimente, a căror activitate a fost afectată în contextul pandemiei de COVID-19, cu modificările și completările ulterioare.

Formularul electronic de înscriere va fi activ pe platforma granturi.imm.gov.ro, începând de marți, 29 iunie 2021, ora 10:00.

Formularul de înscriere va rămâne activ timp de 10 zile lucrătoare de la demararea înscrierii, până la ora 20:00 a ultimei zile de înscriere, respectiv luni 12 iulie 2021, cu posibilitatea prelungirii perioadei de înscriere.

***

fonduri-structurale.ro are experiență în scrierea și implementarea proiectelor finanțate din fonduri europene și de la stat, dobândită de-a lungul timpului în cadrul a numeroase proiecte de succes, coordonate atât din poziția de beneficiar, cât și din cea de consultant. Pentru mai multe detalii despre cum vă putem sprijini în depunerea unei cereri de finanțare în cadrul apelului vă rugăm să ne scrieți la structuralcg@fonduri-structurale.ro.

Sursa: MEAT

Vizualizări: 1370